Certifikace reteaming koučů

15.05.2011 16:51

Ve dnech 5. - 6.5.2011 proběhl ve Velké Bystřice u Olomouce seminář s Benem Furmanem z Finska, spoluzakladatelem specifické metody koučování nazývané Reteaming a celosvětově uznávaným koučem a vzdělavatelem koučů. Absolvování tohoto semináře je jednou z podmínek pro získání mezinárodní certifikace reteaming kouče.

Během pobytu v ČR Ben Furman certifikoval tým Dalet Reteaming institutem pro ČR a udělil certifikaci reteaming koučů několika členům týmu Dalet.

S potěšením mohu konstatovat, že jsem prvním certifikovaným reteaming koučem v ČR. Jako první jsem splnil všechny potřebné náležitosti k udělení této certifikace a např. obhajoba mé koučovací práce metodou reteaming trvala 2 hodiny 15 minut. V brzké době budou první certifikovaní koučové v ČR uvedeni v oficiálním mezinárodním seznamu reteaming koučů na adrese www.reteaming.com/coaches/

V současné době připravujeme s kolegy z týmu Dalet ve spolupráci s Benem Furmanem podmínky pro certifikování reteaming koučů přímo prostřednictvím našeho týmu. S Benem Furmanem je velmi příjemná a užitečná spolupráce, za kterou mu upřímně děkujeme. Těšíme se na další společné akce.